Emerencia Blogja

Emerencia Blogja

levesek

2007. november 09. - emce
Fél üveg konzerv borsót lecsepegtetek,2 gerezd fokhagymát megfuttatok fél dl olajon, erre teszem a borsót, párolom 5 percig, közben kavargatni kell.
felöntöm 8 dl hideg vízzel és 2 dl hideg tejjel (ez tejszín is lehet), beleszórom a zacskós levest (tárkonyos raguleves), alaposan összekeverem, felforralom és utánnaízesítem sóval, őrölt borsal, szárított tárkonylevéllel, 1 mk kanál cukorral. 10-15 percig főzöm és ha van a hűtőben 1-2 kanál rizst vagy levestésztát teszek még bele, hogy kicsit tartalmasabb legyen.

A bejegyzés trackback címe:

https://emerencia.blog.hu/api/trackback/id/tr28223839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása